ROWENTA FOR ELITE CF2112 krultang

CF2112 krultang
STRAKKE, PERFECTE KRULLEN

STRAKKE, PERFECTE KRULLEN

De Rowenta krultang produceert strakke, levendige krullen dankzij een diameter van 16 mm; een keramische coating zorgt voor een prachtige afwerking. Een verscheidenheid aan functies komt samen in één eenvoudig te gebruiken stylingtool die krachtige krullen mogelijk maakt.

Artikelnummer : CF2112F0

€ 15,991 EUR 15.99
1. Consumentenadviesprijs

ROWENTA ELITE KRULTANG: CREËER MOEITELOOS STRAKKE, PRACHTIGE KRULLEN

Geef je look een upgrade met de Rowenta krultang; dankzij een diameter van 16 mm creëer je met deze krultang prachtige krullen! De keramische coating geeft een zachte warmte af, waarmee de uiteindelijke look gefixeerd wordt; met een cooltip-functie voor extra veiligheid. Een lang elektrisch snoer zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen en daarmee comfortabel aan de slag kan gaan. De veiligheidsstandaard maakt het krullen van je haar gemakkelijker: je kan de krulborstel er veilig in zetten gedurende het stylingproces. Een ophangoog voor eenvoudige opbergopties maakt het geheel af. Geniet van gemakkelijke styling en strakke, levendige krullen met de Rowenta krultang!

Technische specificaties / vergelijking

RESULTAAT/ GEBRUIK
Vermogen 25  
1200  W
Temperatuurinstellingen 1  
N.v.t.
Koude luchtstoot    
   
Coating Keramisch  
Keratine & Glans  
Functies Krullen  
Verwarmen en blazen  
Vrijgavefunctie krullen    
N.v.t.  
Diameter van de cilinder (mm) 16  mm
38  mm
Verschillende diameters    
N.v.t.  
Vorm Rond  
Rond  
Regelbare temperatuur (°C) 180  °C
N.v.t.
BESCHERMING VAN HET HAAR EN ERGONOMIE
Cooltip    
N.v.t.
ERGONOMIE/GEBRUIKSCOMFORT
Verwarmingsindicator    
N.v.t.
Ophangoog    
   
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Voltage (V) 110-240  V
220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1,8  m
1.8  m
360°-snoer    
   
Type verwarmingselement Aluminium  
N.v.t.
Kleur Zwart  
black & pink  

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.