ROWENTA FOR ELITE Infini Pro CV8732 haardroger

Infini Pro CV8732 haardroger
FÖHN JE HAAR SNEL EN OP PROFESSIONELE WIJZE DROOG

Een professionele föhn die voor een geweldige glans zorgt

Infini Pro is een hoogwaardige föhn die resultaten van professionele kwaliteit op snelle en efficiënte wijze aflevert, dankzij een duurzame AC-motor die krachtige luchtsnelheden van tot wel 120 km/uur kan produceren. De exclusieve Keratine & Glans coating zorgt samen met een ionengenerator voor prachtig glanzend haar.

Artikelnummer : CV8732F0

€ 54,991 EUR 54.99
1. Consumentenadviesprijs

ROWENTA INFINI PRO HAARDROGER: EFFICIËNT JE HAAR DROGEN MET EEN STRALENDE GLANS

De supersnelle Infini Pro haardroger laat je je haar perfecte föhnen, ongeacht van je haartype. Dankzij de combinatie van krachtige luchtsnelheden en de exclusieve Keratine & Glans coating, wordt haar glanzend en eenvoudig te stylen. Zes verschillende snelheden en temperatuurinstellingen zorgen voor ideale resultaten, specifiek afgestemd op de behoeftes van je haar, en een klassieke diffusor voegt natuurlijk volume toe aan krullend haar. Een 6 mm blaasmond zorgt voor extra precisie, zodat je je haar perfect kan stylen, en een koude luchtstoot fixeert de resultaten langdurig. Met de duurzame Infinipro föhn kan je elke keer genieten van topprestaties en professionele kwaliteit.

Technische specificaties / vergelijking

Prestatie
Vermogen 2200  W
1700  
Luchtsnelheid (km/u) 120  
N.v.t.
Afmetingen van het mondstuk (mm) 6 & 7  mm
N.v.t.
Temperatuurinstellingen 3  
N.v.t.
Snelheidsinstellingen 2  
N.v.t.
Koude luchtstoot    
   
Coating raster Keratine & Glans  
N.v.t.
Blaasmond 1  
1  
Type diffusor Standaard  
N.v.t.
Diffuser    
N.v.t.
Eigenschappen
Ionengenerator    
   
Gebuiksgemak
Motortype AC  
DC  
Afneembaar raster    
   
Compact    
   
Ophangoog    
   
Technische specificaties
Voltage (V) 220-240  V
220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1.8  m
1.8  m
Kleur Zwart  
Zwart & Roze  

Documentatie

FAQ

Gebruik de hoogste luchtstand om het haar te drogen; dit gaat sneller. Gebruik voor het stylen van je haar een lagere stand om te voorkomen dat je haren in de war raken.
Richt de fohn op het gedeelte dat je wilt stylen (op hoge temperatuur), schakel de koude luchtstand in voor een snelle afkoeling. De koude luchtstand fixeert het haar en houdt de vorm van het haar na het stylen beter in model.
Met een blaasmond kunt u een specifiek gedeelte van het haar drogen. Richt de blaasmond met de hete lucht op het gedeelte dat u wilt drogen.
De diffusor zorgt voor meer volume in je haar.
Deze functie selecteert automatisch het perfecte evenwicht tussen temperatuur en luchtsnelheid om te vermijden dat je haar uitdroogt.
Deze functie schakelt de haardroger automatisch uit wanneer hij niet meer in beweging is en schakelt hem weer in zodra je hem weer gebruikt.
Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Haardrogers hebben heel weinig onderhoud nodig. Maak ze schoon met de desbetreffende accessoires of een licht bevochtigde doek. Verwijder haar of andere dingen die in het beschermingsrooster achteraan vastzitten. Reinig je apparaat nooit met alcohol of door het volledig in water onder te dompelen. (Denk eraan altijd eerst de stekker uit het stopcontact te trekken.)
Dit is volkomen normaal. Een beveiligingssysteem schakelt het apparaat automatisch uit in geval van oververhitting (omdat er bijvoorbeeld haar of vuil in het rooster aan de achterzijde zit). Wacht tot je haardroger is afgekoeld (20 minuten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Met de knop voor koude lucht (afhankelijk van het model) kun je het haar beter in model brengen en het fixeren.
Als je haardroger over deze functie beschikt, maak er dan gebruik van in combinatie met de diffusor met beweeglijke pinnen. Hierdoor krijgt je haar van de wortels tot de puntjes meer volume.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.