ROWENTA X-Touch AC9736 kruimelzuiger

X-Touch AC9736 kruimelzuiger
Ongelofelijk krachtig. Verrassend klein.

De Rowenta X-Touch kruimelzuiger biedt een baanbrekende schoonmaakervaring, met geavanceerde technologie voor indrukwekkend schoonmaakvermogen in een verbluffend compact formaat. Het oplaadstation houdt de kruimelzuiger opgeladen, zodat hij op elk moment klaar is voor gebruik. Het gestroomlijnde cilindervormige design zorgt voor lichtgewicht prestaties en een verbeterde ergonomie. Ontdek een revolutionaire schoonmaakoplossing die het leven gemakkelijker maakt voor alle last-minute opknapbeurten en onverwachte noodgevallen.

Artikelnummer : AC9736WO

€ 99,951 EUR 99.95
1. Consumentenadviesprijs

Productvoordelen

De Rowenta X-Touch kruimelzuiger

De Rowenta X-Touch kruimelzuiger is ontworpen om de schoonmaakervaring naar een hoger niveau te tillen en combineert de geavanceerde zuigtechnologie met een ultralichtgewicht, compact design. Het beste van beide werelden is nu binnen handbereik: de buitengewone technologie van een Nano Digitale Motor, met 80000 RPM en 480 L/min, allemaal in een gestroomlijnde cilindervormig ontwerp met verbeterde ergonomie. Ervaar het verschil met kracht in combinatie met een lichtgewicht ontwerp, binnen handbereik. De kruimelzuiger weegt slechts 0,6 kg, terwijl deze wel snelle en moeiteloze resultaten garandeert bij al die last-minute klusjes, ongelukjes en om na de maaltijd snel schoon te maken. Tevens heeft de kruimelzuiger een basisstation met twee functies: opbergen en opladen, zodat hij altijd opgeladen en klaar voor gebruik is. Deze ultramoderne kruimelzuiger is een echte game-changer, compleet met handige functies: twee gemakkelijke en hygiënische manieren om de stofbak leeg te maken zonder contact met het stof, LED-verlichting om de autonomie te beheren, eenvoudige bediening met één knop, en nog veel meer.

Technische specificaties / vergelijking

Prestaties
Categorie snoerloze kruimelzuiger Droog  
Technologie Cycloontechnologie  
Powerspeed-stand 1  
Gebruiksgemak Gemakkelijk, snel en dagelijks schoonmaken  
Autonomie
Batterijtype Lithium-ion  
Batterij
Gebruiksduur (min. stand) 10  
Type opladen Laadstation  
Uitrusting
Kierenzuigmond    
Capaciteit stofreservoir 200  ml
Ontwerp
Andere Kleine borstel en kierenzuigmond  
Kleur Grijs en wit  

Documentatie

FAQ

Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.