ROWENTA Essential VU4110 Statiefventilator

Essential VU4110 Statiefventilator
Hoge kwaliteit, 100% veilig

Ervaar de sensatie van een frisse luchtstroom, meteen als je de Rowenta Essential ventilator aanzet! De handige functies zorgen voor een veilige, praktische en bovenal verkoelende ervaring. Deze energiebesparende eco-ventilator produceert een krachtige luchtstroom van tot wel 55 m³/minuut en heeft 3 verschillende snelheden. Een kindveilige korf zorgt voor volledige veiligheid.

Artikelnummer : VU4110F0

€ 69,951 EUR 69.95
1. Consumentenadviesprijs

KRACHTIGE VENTILATOR DIE COMPLEET VEILIG IS

De Rowenta Essential produceert meteen als je hem aanzet een verkoelende, frisse luchtstroom. Daarnaast is deze, dankzij de veiligheidskenmerken, de ideale gezinsvriendelijke ventilator voor in huis. Deze kindveilige statiefventilator levert energiezuinige prestaties en zelfs bij maximaal vermogen verbruikt hij minder energie*. Door de robuuste, versterkte korf is de ventilator veilig voor het hele gezin. Drie snelheden zorgen voor een krachtige luchtstroom van tot wel 55 m³/minuut, met een grote diameter voor optimale verspreiding van frisse lucht door de hele kamer. Dankzij de automatische oscillatie (draaifunctie), verstelbare hoogte-instelling en een geïntegreerd handvat voor eenvoudig verplaatsen, is de Rowenta Essential de perfecte ventilator voor elk gezin: de Essential zorgt voor krachtige verkoeling en complete veiligheid en kan in elke kamer van het huis gebruikt worden. *Vergeleken met de vorige Classic ventilator op maximaal vermogen

Technische specificaties / vergelijking

Type product
Type Traditioneel  
Traditioneel  
Model Onderstel  
Tafel  
Diameter (cm) 40  cm
25  cm
Diameter (inch) 16  
10" (25 cm)  
Maximumhoogte (m) 1,4  m
0.45  m
Minimumhoogte (m) 1.2  m
N.v.t.  m
Afmetingen (L x H x D in m) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
0.38 x 0.45 x 0.13  m
Lucht prestatie
Max. luchtstroom (m3/min) 60  
20  
Min. luchtstroom (m3/min) 45  
N.v.t.
Max. luchtsnelheid (N) 2.7  
N.v.t.
Automatische oscillatie    
   
Richting    
   
Aantal waaiers 3  
3  
Gebruiksgemak
Lengte van het elektrische snoer 1,5  m
1,70  m
Bedieningspaneel Mechanisch  
Mechanisch  
Aantal standen 3  
3 snelheden  
Handgreep    
   
Scherm NEE  
NEE  
Stilte
Min. geluidsniveau (dB(A)) 51  dB(A)
N.v.t.  dB(A)
Max. geluidsniveau (dB(A)) 58  dB(A)
54  dB(A)

Documentatie

FAQ

Controleer altijd de staat van het apparaat, het stopcontact en de voedingskabel. Houd het apparaat 50 cm van eventuele voorwerpen vandaan (gordijnen, muren, etc.). Laat nooit water in het apparaat komen. Raak het apparaat niet aan met natte handen. Voordat je het apparaat gebruikt, controleer of het apparaat op een stabiele, stevige ondergrond is geplaatst en in de juiste gebruiksstand staat (rechtop, op de voet).
Schakel de ventilator uit en haal de stekker uit het stopcontact.
Je moet het apparaat op een afstand van meer dan 50 cm van een voorwerp neerzetten (muren, gordijnen, etc.). Vergeet niet dat er een horizontale en verticale versie is. Beide zijn vaak verstelbaar. Je kunt dus je ventilator kiezen op basis van de beschikbare ruimte en je interieur.
Ja, het systeem is ontworpen voor gebruik met elke soort insecticidetablet.
Het is belangrijk om de stekker van de ventilator uit het stopcontact te halen voordat je onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Je kunt het apparaat schoonmaken met een vochtige, zachte doek. Laat nooit water in het apparaat komen. Gebruik een stofzuiger om het rooster aan de voorzijde schoon te maken. Gebruik nooit schurende schoonmaakproducten die het uiterlijk van het apparaat mogelijk kunnen beschadigen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Wanneer deze functie is ingeschakeld, beweegt de ventilator automatisch van links naar rechts en dan van rechts naar links, om de lucht zo door de kamer te verspreiden. Schakel deze functie uit als de lucht op slechts één plek moet zijn gericht.
Dit systeem maakt gebruik van de luchtbeweging van de ventilator om tegelijkertijd insecticide tegen muggen te verspreiden.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.