ROWENTA Eole 3 VU6670 Torenventilator

Eole 3 VU6670 Torenventilator
Verkoeling in stijl

Eole Infinite Digital torenventilator: blijf koel in stijl

Geniet van de perfecte combinatie van stijl, gebruiksgemak en topprestaties met de Eole Infinite Digital torenventilator! Oscillatie in 180° en krachtige luchtsnelheid zorgen voor betere verkoeling, terwijl een reeks aan elektronische functies voor optimaal gebruiksgemak zorgt.

Artikelnummer : VU6670F0

€ 129,951 EUR 129.95
1. Consumentenadviesprijs

Productvoordelen

Eole Infinite Digital torenventilator: een sierlijk design en topprestaties

De Eole Infinite Digital verticale ventilator combineert stijl, gebruiksgemak en topprestaties. Deze torenventilator oscilleert binnen een boog van 180° voor verkoeling die alle hoeken van de ruimte bereikt. De krachtige luchtstroom wordt ondersteund door drie variabele snelheden voor een optimaal verkoelend effect. Het hoge, slanke design is zeer elegant en past in elk soort interieur. De verkoelende torenventilator heeft een grote voet voor uitstekende stabiliteit; het hoge rooster aan de voorkant zorgt voor meer luchtverspreiding. Een digitale timer (maximaal 8 uur) en automatische snelheidsregeling- en auto-off-functies zorgen voor ultiem gebruiksgemak; een afneembaar rooster aan de achterkant zorgt voor eenvoudig onderhoud.

Technische specificaties / vergelijking

Lengte van het elektrische snoer 1.6  m
1,5  m
Bedieningspaneel Elektronisch  
Mechanisch  
Aantal standen 3  
3  
Handgreep    
   
Afstandsbediening    
   
Opbergen van de afstandsbediening    
   
Timer    
   
Timer (h) 8  h
N.v.t.
Scherm LED  
NEE  
Min. geluidsniveau (dB(A)) 43  dB(A)
51  dB(A)
Andere 180° Oscillatie  
N.v.t.
Automatische uitschakeling    
N.v.t.
IP 20  
N.v.t.
Frequentie 50  Hz
N.v.t.
Vermogen 40  W
N.v.t.

Documentatie

FAQ

Controleer altijd de staat van het apparaat, het stopcontact en de voedingskabel. Houd het apparaat 50 cm van eventuele voorwerpen vandaan (gordijnen, muren, etc.). Laat nooit water in het apparaat komen. Raak het apparaat niet aan met natte handen. Voordat je het apparaat gebruikt, controleer of het apparaat op een stabiele, stevige ondergrond is geplaatst en in de juiste gebruiksstand staat (rechtop, op de voet).
Schakel de ventilator uit en haal de stekker uit het stopcontact.
Je moet het apparaat op een afstand van meer dan 50 cm van een voorwerp neerzetten (muren, gordijnen, etc.). Vergeet niet dat er een horizontale en verticale versie is. Beide zijn vaak verstelbaar. Je kunt dus je ventilator kiezen op basis van de beschikbare ruimte en je interieur.
Ja, het systeem is ontworpen voor gebruik met elke soort insecticidetablet.
Het is belangrijk om de stekker van de ventilator uit het stopcontact te halen voordat je onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Je kunt het apparaat schoonmaken met een vochtige, zachte doek. Laat nooit water in het apparaat komen. Gebruik een stofzuiger om het rooster aan de voorzijde schoon te maken. Gebruik nooit schurende schoonmaakproducten die het uiterlijk van het apparaat mogelijk kunnen beschadigen.
Wanneer deze functie is ingeschakeld, beweegt de ventilator automatisch van links naar rechts en dan van rechts naar links, om de lucht zo door de kamer te verspreiden. Schakel deze functie uit als de lucht op slechts één plek moet zijn gericht.
Dit systeem maakt gebruik van de luchtbeweging van de ventilator om tegelijkertijd insecticide tegen muggen te verspreiden.