ROWENTA Eclipse QU5030 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator

Eclipse QU5030 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator
Ventilator en luchtreiniger in één, zorgt voor schone en verkoelende lucht binnenshuis.

Met de Rowenta Eclipse 2-in-1 Luchtreiniger en Ventilator was krachtige verkoeling nog nooit zo schoon! Deze combinatie van een luchtreiniger en bladloze torenventilator belooft uitmuntende luchtfiltering die tot 99.95%* van de fijne deeltjes—tot 0,1 micron in grootte- opneemt. Tegelijkertijd zorgt hij voor krachtige maar wel stille verkoeling met de oscilerende ventilator, met maar liefst 12 snelheden en nog meer handige functies. *Externe laboratoriumtest: 99,95% van filtratie ≥ 0,1 micron na 2 uur, op maximale snelheid

Artikelnummer : QU5030F0

€ 399,991 EUR 399.99
1. Consumentenadviesprijs

*Externe laboratoriumtest: 99,95% van filtratie ≥ 0,1 micron na 2 uur, op maximale snelheid

*External laboratory test: 99.95% of filtration ≥ 0.1µm after 2 hours, on max speed, 2020

A 2-in-1 solution for pure, refreshing air

Productvoordelen

Eclipse 2-in-1 ventilator: Voor schone, verkoelende lucht

Krachtige verkoeling en schone lucht gecombineerd in één apparaat met de Rowenta Eclipse 2-in-1 Luchtreiniger-Ventilator. Een wetenschappelijk bewezen luchtreiniger die uitmuntende filtering biedt die tot 99.95%* van de fijne deeltjes opneemt, inclusief haar van huisdieren en van mensen, stof, pollen, allergenen en andere fijne deeltjes - zoals virussen - tot 0,1 micron in grootte. En naast een luchtreiniger is dit tevens ook een mooi gestroomlijnde torenventilator zonder bladen die krachtige verkoeling en een optimaal bereik biedt - allemaal in ongestoorde stilte. Met 12 snelheden, nacht- en automodus, en meerdere instellingen voor oscillatie, verzekert hij persoonlijke verkoeling, aangepast aan alle behoeften. Voor extra gebruiksgemak kun je de Eclipse ook programmeren met een handige 12-uurs-timer en de uitgestelde start-functie. Hij heeft zelfs een optioneel zachtblauw licht om een ontspannende en rustige sfeer te creëren. *Externe laboratoriumtest: 99,95% van filtratie ≥ 0,1 micron na 2 uur, op maximale snelheid 

Technische specificaties / vergelijking

Technologie
Type producten Ventilator en luchtreiniger in één  
Type technologie Filtering  
Prestatie
CADR-waarde voor rook 120 m3/h  
Aantal snelheden 12  
Geluidsniveau (dB(A)) 32  dB(A)
Filtration levels 2 filtratieniveaus  
Power min 3  W
Power max 33  W
Overige specificaties
Effectief gebied tot wel 48 m2  
Kleur Zilver  
Extra meegeleverde accessoires deeltjesfilter met hoge dichtheid x2 (XD6520F0)  
Aantal filters 2  
Filters Voorfilter + Deeltjesfilter met hoge dichtheid  
Intelligentie
Nachtstand    
Intelligentie (automatische modus)    
Gebruiksgemak
Automatische uitschakeling    
Bedieningspaneel Elektronisch  
Lcd-scherm    
Timer (h) 12  h
Vertraagde start ja  
Indicator "filter vervangen"    
Sound Level max 60  dB(A)

Documentatie

FAQ

De ontgeuringsfilters en de HEPA-filter kunnen niet worden schoongemaakt en teruggeplaatst: deze filters moeten worden vervangen. De voorfilter is herbruikbaar (verwijder het stof met een stofzuiger of reinig hem met water).
De HEPA-filter moet om de 6 maanden worden vervangen; de ontgeuringsfilter om de 3 maanden. De voorfilter moet om de 2 tot 4 weken worden schoongemaakt. De genoemde frequenties gelden voor een gebruik van 8 uur per dag op snelheid 1 en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomgeving.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.