ROWENTA Instant Comfort Compact SO2210 kachel

Instant Comfort Compact SO2210 kachel
DE KRACHTIGE EN COMPACTE VENTILATORKACHEL

De Compact Power is een compacte maar krachtige kachel die de ruimte om je heen opwarmt, zonder dat deze zelf veel ruimte inneemt! Ideaal voor in de slaapkamer, woonkamer of opslagruimte. Twee verwarmingsinstellingen zorgen voor maximaal comfort, en de koelventilator-optie maakt dit een praktisch apparaat voor het gehele jaar.

Artikelnummer : SO2210F0

€ 27,951 EUR 27.95
1. Consumentenadviesprijs

Productvoordelen

ROWENTA COMFORT POWER KACHEL: KRACHT IN EEN COMPACT FORMAAT

De Compact Power kachel biedt op veilige, krachtige en praktische wijze warmte, dankzij het compacte formaat (15% kleiner dan het vorige model). Deze kachel heeft eenvoudig verstelbare warmtesnelheden tot wel 2000 W, en de twee verwarmingsinstellingen geven je de keuze tussen een zuinige modus voor langdurig gebruik en een max-instelling voor snellere, krachtige verwarmingsresultaten. Een geïntegreerde thermostaat reguleert de kamertemperatuur, zodat je deze niet zelf de hele tijd in de gaten hoeft te houden. Deze kachel kan het gehele jaar door effectief gebruikt worden, gezien de koelfunctie het apparaat in een ventilator verandert; ideaal voor warm weer. Het compacte formaat en praktische handvat maken de Compact Power ruimteverwarmer eenvoudig te verplaatsen en op te bergen.

Technische specificaties / vergelijking

Type Klassieke ventilator  
Klassieke ventilator  
Kleur Donkergrijs/Zwart  
GRIJS  
Afwerking Gematteerd  
N.v.t.
Vermogen 2000  W
2000  W
Koelventilator    
   
Ideale grootte van de kamer (m2) 25  
25  
Controlelampje    
   
IP 20  
20  
Lengte van het elektrische snoer 1,4  m
N.v.t.
Geschikt voor (montage op) muren NO  
N.v.t.
Thermostaat Mechanisch  
Mechanisch  
Handgreep    
   
Scherm NEE  
NEE  
Vorstbeveiliging    
   
Min. geluidsniveau 59  dB(A)
44  dB(A)
Netspanning 220  V
220-230  V
Frequentie 50  Hz
50  Hz

Documentatie

FAQ

In geval van abnormale oververhitting wordt een geluidsalarm geactiveerd, een lichtsignaal ingeschakeld en de elektriciteit van het verwarmingselement onderbroken. Het apparaat schakelt weer in zodra het is gereset naar een normale stand en nadat deze is afgekoeld.
Dit is om leidingwerk in de winter te beschermen. Als de thermostaat bijvoorbeeld in de anti-vriesstand staat en de temperatuur in de ruimte circa 5°C (41°F) is, zal het apparaat automatisch inschakelen. Deze stand houdt de kamertemperatuur op circa 7°C (45°F) (mits de stroom van het apparaat is aangepast op de omvang van de ruimte).
Het is belangrijk dat je het apparaat laat afkoelen voordat je het snoer oprolt. Zet het apparaat op een droge plek als je het niet gebruikt.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Zet alle schakelaars op de uit-stand en haal de stekker uit het stopcontact.
Nee, het elektriciteitsverbruik is alleen afhankelijk van het vermogen van de verwarming.
De relatie van het spanningsniveau/verwarmde gebied is afhankelijk van de gewenste temperatuur, de buitentemperatuur en de isolatie van het huis. Het gemiddelde verbruik is 100W/m².
De motor van de verwarmingsventilator werkt ook zonder het verwarmingselement.
Nee. Respecteer de veiligheidsmaatregelen voor het gebruik van een verwarmingskachel in een badkamer. Controleer of het apparaat ontworpen werd voor gebruik in een badkamer of op een plaats waar het risico bestaat dat er water op terechtkomt, zoals in keukens of badkamers. Let hierbij op de aanwijzingen in de handleiding.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.