ROWENTA Convector Vectissimo II CO3030 kachel

Convector Vectissimo II CO3030 kachel
KRACHTIG EN VERSTELBAAR

.

Met de krachtige Vectissimo convectorkachel kan je alle middelgrote ruimtes in je huis efficiënt opwarmen. Een indrukwekkende uitstoot van warme lucht zorgt voor een comfortabele atmosfeer in je huis, en je kan de temperatuur met verstelbare instellingen en een thermostaat bepalen.

Artikelnummer : CO3030F1

€ 64,951 EUR 64.95
1. Consumentenadviesprijs

ROWENTA VECTISSIMO CONVECTORKACHEL: Krachtige, verstelbare warmte

De Vectissimo convectorkachel zorgt te allen tijde voor het juiste vermogen. De twee vermogensinstellingen van 1200 en 2400 W kunnen respectievelijk ingezet worden voor langdurig gebruik of meer extreme, snelle verwarming van ruimtes. Tegelijkertijd zorgt het grote rooster voor een indrukwekkende uitstoot van warme lucht, en een mechanische thermostaat met vorstbescherming kan de temperatuur van de ruimte reguleren, zodat jij dat niet hoeft te doen. Dankzij de ergonomische draagbeugel is het gemakkelijk om de Vectissimo kachel te vervoeren of op te bergen.

Technische specificaties / vergelijking

Type product
Type Convector  
Kleur ZWART  
Hoogte 0,43  m
Technische eigenschappen
Frequency of use Occasional  
Room coverage 35-40 m2  
Netspanning 220-230   
Frequentie 50  Hz
Prestaties
Vermogen 2200  
Ideale grootte van de kamer (m2) 30  
Veiligheid
Automatische uitschakeling    
Controlelampje    
IP 20  
Gebruiksgemak
Lengte van het elektrische snoer 1,20  m
Thermostaat Mechanisch  
Handgreep    
Scherm NEE  
Intelligentie
Vorstbeveiliging    
Stilte
Min. geluidsniveau 49  dB(A)

Documentatie

FAQ

In geval van abnormale oververhitting wordt een geluidsalarm geactiveerd, een lichtsignaal ingeschakeld en de elektriciteit van het verwarmingselement onderbroken. Het apparaat schakelt weer in zodra het is gereset naar een normale stand en nadat deze is afgekoeld.
Dit is om leidingwerk in de winter te beschermen. Als de thermostaat bijvoorbeeld in de anti-vriesstand staat en de temperatuur in de ruimte circa 5°C (41°F) is, zal het apparaat automatisch inschakelen. Deze stand houdt de kamertemperatuur op circa 7°C (45°F) (mits de stroom van het apparaat is aangepast op de omvang van de ruimte).
Het is belangrijk dat je het apparaat laat afkoelen voordat je het snoer oprolt. Zet het apparaat op een droge plek als je het niet gebruikt.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Zet alle schakelaars op de uit-stand en haal de stekker uit het stopcontact.
Nee, het elektriciteitsverbruik is alleen afhankelijk van het vermogen van de verwarming.
De relatie van het spanningsniveau/verwarmde gebied is afhankelijk van de gewenste temperatuur, de buitentemperatuur en de isolatie van het huis. Het gemiddelde verbruik is 100W/m².
De motor van de verwarmingsventilator werkt ook zonder het verwarmingselement.
Nee. Respecteer de veiligheidsmaatregelen voor het gebruik van een verwarmingskachel in een badkamer. Controleer of het apparaat ontworpen werd voor gebruik in een badkamer of op een plaats waar het risico bestaat dat er water op terechtkomt, zoals in keukens of badkamers. Let hierbij op de aanwijzingen in de handleiding.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.