ROWENTA NEW BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540

NEW BRUSH ACTIV PREMIUM CARE CF9540
Professionele haardroging met volume en ultieme glans

Met de roterende borstel kun je thuis op een professionele manier je haar drogen zoals in een kapsalon, met volume en glans. Deze roterende borstel zorgt voor een perfecte styling door automatische rotatie met twee rotatieschakelaars. 1000 W aan kracht zorgt voor snelle en professionele resultaten, waarbij er twee borstels zijn om alle haarlengtes te dekken. De kasjmier-, keratine en arganolie coating komt samen met dubbele ionenboosters, voor een stralende glans met salon kwaliteit bij je thuis.

Artikelnummer : CF9540F0

€ 67,951 EUR 67.95
1. Consumentenadviesprijs

Haardroging met salonkwaliteit bij je thuis

De rotatieborstel is uitgerust met dubbele ionenboosters die 40 keer meer* ionen produceren, voor glad haar van salonkwaliteit. Met de 1000 W motor kun je in korte tijd professionele resultaten behalen. De twee gebruiksvriendelijke rotatieschakelaars zorgen ervoor dat de borstel naar links of rechts kan draaien, zoals jij het wenst. Met geavanceerde functies zoals drie snelheids-/temperatuurinstellingen en een Cool Air functie voor langdurige resultaten, brengt de nieuwe Brush Activ' Premium Care-borstel een prachtige glans met volume in de palm van je hand. *Vergeleken met de Rowenta Brush Activ CF9220

Technische specificaties / vergelijking

Vermogen 1000  W
1200  W
Snelheid / Temperatuurinstellingen 2  
2  
Luchtstroominstellingen 2  
N.v.t.
Koude luchtstoot    
   
Coating Cashmere Keratin  
Cashmere Keratin  
Functies Verwarmen, blazen en draaien  
Verwarmen en blazen  
Soorten borstelharen Natuurlijk  
Synthetisch  
Diameter van de cilinder (mm) 40-55  mm
38  mm
Verschillende diameters    
N.v.t.  
Vorm Rond  
Rond  
Automatische rotatie    
   
Ionengenerator    
   
Afwisselende rotatie Ja  
N.v.t.
Afneembaar raster    
N.v.t.
Ophangoog    
   
Borstelhoes    
N.v.t.
Voltage (V) 220-240  V
220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1.8  m
1.8  m
Kleur Metal cinnamon pink & White & Aluminium  
snow white & cinnamon pink metal  

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.