ROWENTA So Curls CF3710 haarstyler

So Curls CF3710 haarstyler
De gemakkelijkste manier om krullen te maken: met een automatische krultang lukt het in een handomdraai.

De automatische kruller van So Curls: snel en gemakkelijk schitterende krullen. Het INSTANT CURLING SYSTEM wikkelt je haar snel en gemakkelijk voor je op. De verschillende instellingen voor tijd en temperatuur bieden eindeloze stylingsmogelijkheden.

Artikelnummer : CF3710F0

€ 77,951 EUR 77.95
1. Consumentenadviesprijs

AUTOMATISCH, GEMAKKELIJK EN DIRECT KRULLEN

De automatische kruller van So Curls krult het haar in een handomdraai. Het INSTANT CURLING SYSTEM is een gemakkelijk, automatisch systeem voor perfecte, volle krullen. De haarlokgeleider legt het haar op zijn plek dat vervolgens met een simpele druk op de handgreep gekruld wordt. Vier snelle piepjes geven aan dat het haar perfect en schitterend gekruld is. De variabele tijds- en temperatuurinstellingen bieden oneindig veel stylingvariaties: van stevige krullen tot golfjes, zelfs in dun haar. De krullen krijgen extra glans, en het haar wordt minder statisch door de Toermalijn-coating. Binnen 30 seconden klaar voor gebruik. So Curls automatische krultang: voor het snel en eenvoudig creëren van perfecte krullen.

Technische specificaties / vergelijking

Temperatuurinstellingen 3  
160 °C - 180 °C - 200 °C  
Snelheid / Temperatuurinstellingen 170° - 200° - 230°  
N.v.t.
Soft air N.v.t.  
N.v.t.  
Koude luchtstoot N.v.t.  
N.v.t.  
Coating Keramisch/toermalijn  
Keramisch  
Functies Krullen  
Verwarmen & steilen  
Vrijgavefunctie krullen    
N.v.t.  
Diameter van de cilinder (mm) 23  mm
N.v.t.
Verschillende diameters    
N.v.t.  
Vorm Rond  
N.v.t.
Regelbare krultijd 6 - 8 - 10 - 12 s  
N.v.t.
Automatische rotatie    
N.v.t.  
Regelbare temperatuur (°C) From 170° to  °C
160-200  °C
Doeltreffend bij lage temperatuur    
   
Temperatuurinstellingen naargelang het haartype    
   
Cooltip    
N.v.t.  
Temperatuurinstelling "Respect"    
N.v.t.  
Maximumtemperatuur van de luchtstroom (°C) 230°  °C
N.v.t.
Automatische uitschakeling 1h  
1h  
Verwarmingsindicator    
   
Opwarmtijd 30  s
45  s
Afneembaar raster N.v.t.  
N.v.t.  
Geïntegreerde timer Automatisch  
   
Geluidssignaal "krullen gereed"    
N.v.t.  
Voltage (V) 220-240  V
220-240  V
Type verwarmingselement Aluminium  
N.v.t.
Kleur Black and Chrome  
N.v.t.

Documentatie

FAQ

Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Om brandwonden te vermijden, kun je dit het best doen wanneer het apparaat koud is. Druk op de 'lipjes' op de zijkant van de platen en schuif ze eruit. Wanneer je de platen er weer insteekt, schuif je ze zo ver mogelijk. Controleer of ze goed vastzitten zodat ze niet loskomen.
Gebruik altijd hetzelfde deel van het apparaat wanneer je de haarlokken er rond draait. Probeer niet de hele lengte te gebruiken. Houd het koude uiteinde vast met je vrije hand.
De cilinders van de krultang worden tijdens gebruik heel heet. Wees dus voorzichtig: vermijd contact met de huid en zorg ervoor dat het snoer nooit in contact komt met de hete onderdelen van het apparaat.
Als je eenmaal de gewenste instelling hebt geselecteerd, zul je nog 1 of 2 minuten moeten wachten voordat het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
Gebruik de grote borstel voor algemeen stylen en de kleine borstel voor finishing touches (sterkere krullen, naar binnen of naar buiten).
Je haar moet schoon, droog en ontklit zijn, anders kun je het beschadigen.
Trek de stekker altijd uit het stopcontact en laat het apparaat in zijn veiligheidsstand afkoelen. Als het helemaal koud is, veeg je de cilinder af met een vochtige doek. Opgelet, er mag geen water of andere vloeistof in de handgreep komen!
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Nee. Gebruik geen chemische haarproducten. Breng deze aan nadat het haar volledig afgekoeld is en de sessie voorbij is na het stylen. Gebruik het apparaat ook niet op synthetisch haar zoals extensions of pruiken.
Ja. Leg het haar aan de wortel tussen de lepel en cilinder, en sluit de lepel om het haar zo vast te klemmen. Schuif de krultang voorzichtig naar de haarpunt om zo glad, steil haar te krijgen.
Ja. Wikkel het haar rond het apparaat en wacht ongeveer 20 seconden voor u de lok loslaat. Herhaal dit over het hele haar. Borstel het haar pas als het volledig afgekoeld is om een meer natuurlijke gegolfde look te krijgen.
Gebruik lokken die niet breder zijn dan 2-3 cm.