ROWENTA FOR ELITE Studio Dry CV5812 haardroger

Studio Dry CV5812 haardroger
Supersnel drogen

De Rowenta Studio Dry Föhn biedt efficiënte en betrouwbare prestaties, om je haar elke dag zorgeloos te drogen. Drogen met hoge efficiëntie is binnen handbereik met de energiebesparende Effiwatts-technologie. Bovendien zijn er zes snelheids/temperatuurinstellingen waarmee je het stylen aanpast zoals jij dat wilt. Ontdek betrouwbare föhnresultaten en slimme functies die ontworpen zijn voor een dagelijkse  gemakkelijkere routine.

Artikelnummer : CV5812F0

€ 24,991 EUR 24.99
1. Consumentenadviesprijs

Rowenta Studio Dry haardroger: Geweldige resultaten, elke dag weer

Voor een haardroger waarmee je in een mum van tijd op je best de deur uit kunt, biedt de Rowenta Studio Dry Föhn prestaties die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Geavanceerde Effiwatts-technilogie verzekert energiebesparende prestaties en een absolute efficiëntie van drogen. Prestaties gaan samen met slimme functies: zes snelheden/temperatuurinstellingen zodat je kunt stylen zoals je wilt, en met de Thermo Control-functie bescherm je je haar tegen overmatige hitte zodat het er tiptop uitziet, en de diffuser biedt nauwkeurige styling, en nog veel meer. Met de koude luchtstoot als perfecte finishing touch om de stijl te fixeren voor langdurige resultaten, ontdek je de perfecte combinatie voor dagelijks drogen van je haar.

Technische specificaties / vergelijking

Prestatie
Vermogen 2.100  W
Performance 2.300  Effiwatts
Afmetingen van het mondstuk (mm) 14  mm
Temperatuurinstellingen 3  
Snelheidsinstellingen 2  
Koude luchtstoot    
Blaasmond 1  
Gebuiksgemak
Motortype DC  
Afneembaar raster    
Ophangoog    
Technische specificaties
Voltage (V) 220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1,8  m
Kleur Zwart  
Type stekker EUR  
Stekkervorm Straight Plug  

Bekijk exclusieve aanbiedingen in de accessoires webshop

Documentatie

FAQ

Gebruik de hoogste luchtstand om het haar te drogen; dit gaat sneller. Gebruik voor het stylen van je haar een lagere stand om te voorkomen dat je haren in de war raken.
Richt de fohn op het gedeelte dat je wilt stylen (op hoge temperatuur), schakel de koude luchtstand in voor een snelle afkoeling. De koude luchtstand fixeert het haar en houdt de vorm van het haar na het stylen beter in model.
Met een blaasmond kunt u een specifiek gedeelte van het haar drogen. Richt de blaasmond met de hete lucht op het gedeelte dat u wilt drogen.
De diffusor zorgt voor meer volume in je haar.
Deze functie selecteert automatisch het perfecte evenwicht tussen temperatuur en luchtsnelheid om te vermijden dat je haar uitdroogt.
Deze functie schakelt de haardroger automatisch uit wanneer hij niet meer in beweging is en schakelt hem weer in zodra je hem weer gebruikt.
Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Haardrogers hebben heel weinig onderhoud nodig. Maak ze schoon met de desbetreffende accessoires of een licht bevochtigde doek. Verwijder haar of andere dingen die in het beschermingsrooster achteraan vastzitten. Reinig je apparaat nooit met alcohol of door het volledig in water onder te dompelen. (Denk eraan altijd eerst de stekker uit het stopcontact te trekken.)
Dit is volkomen normaal. Een beveiligingssysteem schakelt het apparaat automatisch uit in geval van oververhitting (omdat er bijvoorbeeld haar of vuil in het rooster aan de achterzijde zit). Wacht tot je haardroger is afgekoeld (20 minuten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Met de knop voor koude lucht (afhankelijk van het model) kun je het haar beter in model brengen en het fixeren.
Als je haardroger over deze functie beschikt, maak er dan gebruik van in combinatie met de diffusor met beweeglijke pinnen. Hierdoor krijgt je haar van de wortels tot de puntjes meer volume.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.