ROWENTA SILENCE AC CV7930 HAARDROGER

SILENCE AC CV7930 HAARDROGER
DE SUPERSTILLE FOHN

Silence AC: de superstille Silence AC föhn, een supersnelle haardroger behoudt tot +25%** van de vochtigheid in het haar dankzij de Hydra Protect Technology, voor een gezonde glans. De exclusieve Cashmere Keratin en arganolie coating en ionische generator zorgen voor glad en glanzend haar, terwijl de professionele AC motor met een vermogen van 2300 W het haar snel droog blaast - in alle stilte!

Artikelnummer : CV7930F0

€ 84,991 EUR 84.99
1. Consumentenadviesprijs

* Vergeleken met een standaard AC haardroger van hetzelfde merk

** Getest op hetzelfde product t.o.v. drogen op maximale stand met boost.

Productvoordelen

Uiterst stil en krachtig drogen met de Silence AC haardroger

Met Silence AC föhn kan je het haar snel en krachtig drogen in alle stilte. Deze superstille haardroger bevat een slimme geïntegreerde sensor aan de achterkant van de handgreep, zodat deze automatisch start zodra je de haardroger vastpakt. De professionele kwaliteitsmotor van 2300 W is uiterst efficiënt, terwijl de Hydra Protect technologie tot +25%** van de natuurlijke hydratatie van het haar behoudt, voor prachtige resultaten. De exclusieve Cashmere Keratin en arganolie-coating helpen haarbeschadiging voorkomen en de negatieve ionengenerator maakt het haar glad en glanzend. Om het geheel compleet te maken zijn er nog de dunne 8 mm concentrator voor een perfecte styling, een volumeverspreider om het natuurlijke volume een boost te geven en krullen te vormen, en 6 instellingen voor aangepaste luchtstroom en temperatuur passend bij uw haartype. Silence AC: de superstille haardroger voor prachtig haar.

Technische specificaties / vergelijking

Prestatie
Vermogen 2300  W
1700  
Luchtsnelheid (km/u) 120  
N.v.t.
Afmetingen van het mondstuk (mm) 8  mm
N.v.t.
Temperatuurinstellingen 3  
N.v.t.
Snelheid / Temperatuurinstellingen 6  
3  
Snelheidsinstellingen 2  
N.v.t.
Koude luchtstoot    
   
Turbo    
   
Coating raster Cashmere Keratin  
N.v.t.
Blaasmond 1  
1  
Type diffusor Standaard  
N.v.t.
Diffuser    
N.v.t.
Eigenschappen
Temperatuurinstelling "Respect"    
N.v.t.
Ionengenerator    
   
Gebuiksgemak
Motortype AC  
DC  
Geluidsarm (dB(A)) 75  dB(A)
N.v.t.
Afneembaar raster    
   
Compact    
   
Ophangoog    
   
Eco-energie    
   
Technische specificaties
Voltage (V) 220-240  V
220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1.8  m
1.8  m
Kleur White & Pink Cinnamon  
Zwart & Roze  
Andere Electronic auto-off sensor  
N.v.t.

Documentatie

FAQ

Gebruik de hoogste luchtstand om het haar te drogen; dit gaat sneller. Gebruik voor het stylen van je haar een lagere stand om te voorkomen dat je haren in de war raken.
Richt de fohn op het gedeelte dat je wilt stylen (op hoge temperatuur), schakel de koude luchtstand in voor een snelle afkoeling. De koude luchtstand fixeert het haar en houdt de vorm van het haar na het stylen beter in model.
Met een blaasmond kunt u een specifiek gedeelte van het haar drogen. Richt de blaasmond met de hete lucht op het gedeelte dat u wilt drogen.
De diffusor zorgt voor meer volume in je haar.
Deze functie selecteert automatisch het perfecte evenwicht tussen temperatuur en luchtsnelheid om te vermijden dat je haar uitdroogt.
Deze functie schakelt de haardroger automatisch uit wanneer hij niet meer in beweging is en schakelt hem weer in zodra je hem weer gebruikt.
Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Haardrogers hebben heel weinig onderhoud nodig. Maak ze schoon met de desbetreffende accessoires of een licht bevochtigde doek. Verwijder haar of andere dingen die in het beschermingsrooster achteraan vastzitten. Reinig je apparaat nooit met alcohol of door het volledig in water onder te dompelen. (Denk eraan altijd eerst de stekker uit het stopcontact te trekken.)
Dit is volkomen normaal. Een beveiligingssysteem schakelt het apparaat automatisch uit in geval van oververhitting (omdat er bijvoorbeeld haar of vuil in het rooster aan de achterzijde zit). Wacht tot je haardroger is afgekoeld (20 minuten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Met de knop voor koude lucht (afhankelijk van het model) kun je het haar beter in model brengen en het fixeren.
Als je haardroger over deze functie beschikt, maak er dan gebruik van in combinatie met de diffusor met beweeglijke pinnen. Hierdoor krijgt je haar van de wortels tot de puntjes meer volume.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.