ROWENTA FOR ELITE Powerline+ CV5012 haardroger

Powerline+ CV5012 haardroger
ZEER SNEL DROGEN

KRACHTIG DROOGVERMOGEN VOOR SUPERSNEL DROGEN

De Powerline föhn vindt de perfecte balans tussen praktisch gebruiksgemak en efficiënte droogsessies; met een ultralicht ontwerp voor maximaal comfort en topresultaten. Met 2200 W aan vermogen voor efficiënte, snelle droogresultaten; 3 verschillende instellingen om de luchtstroom en temperatuur mee aan te passen, en meer.

Artikelnummer : CV5012F0

€ 29,951 EUR 29.95
1. Consumentenadviesprijs

ROWENTA POWERLINE HAARDROGER: LICHTGEWICHT DESIGN EN KRACHTIG DROOGVERMOGEN

De Powerline föhn combineert snelle droogprestaties met het comfort van een lichtgewicht design; het is het perfecte model voor uitzonderlijke resultaten, elke dag weer. 2200 W aan vermogen zorgt voor superefficiënte droogsessies en perfecte resultaten in een handomdraai. 3 temperatuur-/snelheidsinstellingen laten je de luchtstroom en temperatuur aanpassen voor volledige controle onder het föhnen. Een volumediffusor helpt je bij het creëren van perfecte krullen, en de blaasmond zorgt voor een hoogwaardige afwerking. Geavanceerde functies zorgen voor een upgrade van je föhnsessie, en een koude luchtstoot fixeert de resultaten langdurig. De Powerline haardroger biedt krachtig droogvermogen, ondanks zijn superlicht model; geniet van maximaal praktisch gebruiksgemak en topprestaties in de palm van je hand.

Technische specificaties / vergelijking

Prestatie
Vermogen 2200  
2300  W
1700  
Temperatuurinstellingen 3  
3  
N.v.t.
Snelheid / Temperatuurinstellingen 3  
6  
3  
Snelheidsinstellingen 3  
2  
N.v.t.
Koude luchtstoot    
   
   
Turbo    
   
   
Blaasmond 1  
1  
1  
Diffuser    
   
N.v.t.
Eigenschappen
Temperatuurinstelling "Respect"    
   
N.v.t.
Ionengenerator    
   
   
Gebuiksgemak
Motortype DC  
AC  
DC  
Afneembaar raster    
   
   
Compact    
   
   
Ophangoog    
   
   
Eco-energie    
   
   
Technische specificaties
Voltage (V) 220-240  V
220-240  V
220-240  V
Lengte van het elektrische snoer 1,8  m
1.8  m
1.8  m
Kleur Rose en zwart  
White & Pink Cinnamon  
Zwart & Roze  

Documentatie

FAQ

Gebruik de hoogste luchtstand om het haar te drogen; dit gaat sneller. Gebruik voor het stylen van je haar een lagere stand om te voorkomen dat je haren in de war raken.
Richt de fohn op het gedeelte dat je wilt stylen (op hoge temperatuur), schakel de koude luchtstand in voor een snelle afkoeling. De koude luchtstand fixeert het haar en houdt de vorm van het haar na het stylen beter in model.
Met een blaasmond kunt u een specifiek gedeelte van het haar drogen. Richt de blaasmond met de hete lucht op het gedeelte dat u wilt drogen.
De diffusor zorgt voor meer volume in je haar.
Deze functie selecteert automatisch het perfecte evenwicht tussen temperatuur en luchtsnelheid om te vermijden dat je haar uitdroogt.
Deze functie schakelt de haardroger automatisch uit wanneer hij niet meer in beweging is en schakelt hem weer in zodra je hem weer gebruikt.
Deze functie neutraliseert de statische elektriciteit en helpt je haar soepeler te maken en gemakkelijker te krullen. Bovendien wordt je haar glanzender omdat stof zich er niet op kan vastzetten.
Haardrogers hebben heel weinig onderhoud nodig. Maak ze schoon met de desbetreffende accessoires of een licht bevochtigde doek. Verwijder haar of andere dingen die in het beschermingsrooster achteraan vastzitten. Reinig je apparaat nooit met alcohol of door het volledig in water onder te dompelen. (Denk eraan altijd eerst de stekker uit het stopcontact te trekken.)
Dit is volkomen normaal. Een beveiligingssysteem schakelt het apparaat automatisch uit in geval van oververhitting (omdat er bijvoorbeeld haar of vuil in het rooster aan de achterzijde zit). Wacht tot je haardroger is afgekoeld (20 minuten).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-apparaat moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-apparaat hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Met de knop voor koude lucht (afhankelijk van het model) kun je het haar beter in model brengen en het fixeren.
Als je haardroger over deze functie beschikt, maak er dan gebruik van in combinatie met de diffusor met beweeglijke pinnen. Hierdoor krijgt je haar van de wortels tot de puntjes meer volume.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.