X-Pert™ Essential 260 RH7329WO

X-Pert™ Essential 260 RH7329WO

Topprestaties van vloer tot plafond

Houdt je huis te allen tijde en zonder moeite schoon met de X-Pert Essential 260 draadloze steelstofzuiger. Dankzij de unieke borstel werkt deze stofzuiger goed op alle soorten vloeren en ondergronden. Het draadloze gebruiksgemak maakt het de ideale partner voor snelle en effectieve schoonmaakresultaten, ook op moeilijk te bereiken plekjes.

Referentie : RH7329WO

€ 249,951 EUR € 249,95
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

Productvoordelen

Rowenta X-Pert Essential 260 Draadloze Steelstofzuiger: prestaties en veelzijdigheid

De nieuwe X-PERT Essential 260 draadloze steelstofzuiger zorgt dat je huis van vloer tot plafond schoon is, terwijl je geniet van de vrijheid van een draadloos apparaat. Met één enkele klik wordt het een lichte, efficiënte kruimelzuiger om alle oppervlakken mee schoon te maken. In een handomdraai maak je deze stofzuiger gereed om hooggelegen plekjes schoon te maken, bijvoorbeeld om spinnenwebben te verwijderen. De stofzuiger's unieke 'Power Slim Vision' zuigmond heeft een geïntegreerde gemotoriseerde borstel (tot 6500 RPM) voor optimale stofopname op elke vloer, met LED-verlichting en een dunne zuigmond om makkelijk op donkere plekjes en onder meubels te stofzuigen. Dankzij de geavanceerde cycloontechnologie en daarmee goede scheiding van stofdeeltjes van de lucht, worden optimale schoonmaakprestaties geleverd. Makkelijker wordt het niet! De stofzuiger is uitgerust met een geïntegreerde, ergonomische knop die niet continu ingedrukt hoeft te worden. Dit alles draait op een 21,9V lithium-ionbatterij voor tot wel 25 minuten stofzuigen.

Technische specificaties / vergelijking

Andere 2 eenvoudig te gebruiken borstels
Batterijtype Lithium-ion
Benaming van de zuigmond Slimme kracht
Borstelstangreinigingssysteem
Categorie snoerloze steelstofzuiger Alles in 1 steelstofzuiger
Geluidsniveau 78 dB(A)
Indicator werkingsduur 2
Inhoud van de stofbak 0.4 L
Kleuren Zwart en roze
Accuspanning 21.9V
Oplaadtijd 3 uur
Parkeerstand
Powerspeed-stand 1
Technologie Cycloontechnologie
Type opladen Laadstation
Verlichtingssysteem: 'ledverlichting'
Vorm van de zuigmond Rechthoekig
Up-top gereedschap
Oplaadstation
Gewicht zonder accessoires 2,8 kg

FAQ

Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.

Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.